Panajot Xhelali
Studio-JeTa-Ime

HOME

KAMERAMAN PANAJOT XHELALI është themeluar në Londër në vitin 2008 me Iniciativen e Zotit Esat Braçe. Kjo studio njihet në të gjithë Britaninë e Madhe si dhe në Diasporë për Punën e mirë dhe Profesionale - Jemi Studio e Vetme Shqiptare në Angli me Staf të Specializuar. Filmimet dhe Inxhizimet - Fotografite dhe Dasmat - Fejesat - Ditlindjet janë Puna Jonë Kryesore në Studio 

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free