Panajot Xhelali
Studio-JeTa-Ime

FAQJA KRYESORE

Në vendin tonë janë rreth 50 për 7.000 dasma çdo vit në vitet e fundit. Momenti dasmës e gëzim për të gjithë njerëzit është bërë në vite për të jetuar dhe kushtet e vështira ekonomike kanë evoluar gjatë dy viteve të fundit në pengesa martesore që kanë të bëjnë të gjitha të çiftit të reja për çiftet që punojnë dhe për këtë arsye pasigurisë ekonomike me të cilët presin të ardhmen e tyre.

Pra, pyetjet përballet këdo që dëshiron të martohet në ato kohë të krizës ekonomike janë të shumta dhe natyrisht të parë është nëse është koha e duhur për të bërë një martesë .... ;;

Ju e dini çështja nuk është nëse kjo mund të shtyjë një martesë për shkak të klimës së përgjithshme, kjo është diçka që mund të bëhet dhe të thonë se ju dhe të shtyjë dhe të shtyjë datën e dasmës do të bëhet për katër pas gjashtë apo dymbëdhjetë muaj dhe për këtë arsye ..; Kush mund të garantojë që atëherë gjërat do të jetë më mirë, ... patjetër një.


Ajo që kemi për të të treguar të çiftit për çiftet, është se në qoftë se ju tashmë keni një buxhet të caktuar për martesën e tyre në të cilën ata mund të na përcaktojë datën dhe martohen ...
Ne besojmë se martesa nuk duhet të vonohet, sepse kushtet janë për shkak të krizës përgjithshme dhe sepse ne e dimë se të gjithë njerëzit këtu për muaj të bërë çmime shumë të mirë të kuptuar klimën e përgjithshme dhe duke i dhënë kështu për çdo çift për çift për t'u bërë martesës dhe jo të shtyhet.

Ne besojmë se në terma ekonomikë, është koha më e mirë për të bërë martesën tuaj për shkak të bëjë shumë me çmime të mëdha dhe të gjitha sendet që mund të ju interesojnë

STUDIO JETA IME lodër Kai VINTEOLIPTI fotografë  filloi të AKTIVE NË VIDEO DHE PAJISJET 2007.I FOTOGRAFISIS NGA EKSPERIENCA JONË POLYETIS moderne dhe që përdorin lejon për të regjistruar video dhe audio në cilësi të shkëlqyera dhe të ofrojnë material tuaj AUDIOVIZUELE Ju gjithmonë do të kujton të mëdha dhe momentet e jetës HAROUMENES PËRPUNIMI SAS.I e video dhe redaktimi BËRË nga kompjuteri me shtimin e letrave me vlerë, dhe muzikë dhe xhiruar OPTICAL EFE.FOTOGRAFIZOUME çdo lloj ngjarje si.
 rëndësishme të punës sonë është digjitalizimin e video analog Kjo është METETROPI Videotape në DVD.
Lexuesit SYMVOULEVOUME DHE KLIENTET për të kthyer sa më shpejt PËR VINTEOKASETES tyre personale mbi DVD PSE VINTEOKASETES përkeqësohet me kalimin e kohës, por dhe më e rëndësishmja ka mungesë të CAMERA VIDEO NË TREG PER TOUS.GIA ELEMINIMIN të shmangur rrezikun e dikush ka për të VINTEOKASETES rëndë me përmbajtje nga kujtimet e jetës së tij dhe nuk mund të Displays SHPEJT QË jetë e mundur për të rregulluar për konvertimi i tyre në format digjital


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free